AKSARAY / MERKEZ - Hacı Cumali Uğur Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için program düzenlendi. Programa şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Sonrasında öğrencilerimiz tarafından günün anlam ve önemine uygun yazı ve şiirler okundu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Aksaraylı genç yazarımız Muhammed Ulusoy kitaplarını okuyan Kültür ve Medeniyet Okuma Topluluğumuz ve 5. sınıf öğrencilerimizle söyleşi yaptı.

Şbt

Öğrencilerimizi okumaya teşvik amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün hazırladığı "Okuma Günlüğüm" defteri sınıflarımıza dağıtıldı.

Şbt

"Acıdüğünçiçeği Allı Turnadan Selam Bekler" adlı kitabı 5. sınıflarımızda okutulan Aksaraylı Yazar İbrahim Bektaş öğrencilerimizle sınıflarımızda söyleşi yaptı.

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkinlikler yapılmaktadır. Faaliyet raporu ve tanıtım filmi aşağıdaki ektedir.

Ara

Aksaraylı yazar Muhammed Ulusoy'un kitapları Kültür ve Medeniyet Okuma Kulübümüzde okundu. Yazarımız öğrencilerimizin okuduğu kitapları tektek imzaladı.

Ara

Okulumuzun öğrencileri müze gezisi gerçekleştirdi.

Ara

Okulumuzun öğrencilerine konferans salonunda "Sıfır Atık" konulu sunum yapıldı.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı yapıldı. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm değerli öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma programı yapıldı. Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 85. yılında büyük bir hüzünle anıldı.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızın 100. yılı coşkuyla kutlandı. Törene, tüm şehitlerimize saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Görevli öğrencilerimiz yazı ve şiirlerini okudu. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kupasında Dart kız ve erkek takımımız il birincisi olmuştur.

Ekm

Okulumuz öğrencileri, Küçük Kızlar Uzun aAlama il birincisi, Küçük Kızlar Uzun Atlama il ikincisi, Küçük Kızlar Gülle Atma il birincisi, Küçük Kızlar Gülle Atma il üçüncüsü,, Küçük Erkekler Uzun Atlama il ikincisi,Küçük Erkekler Uzun Atlama ilüçüncüsü, Küçük Erkekler Gülle Atma il birincisi, Küçük Erkekler Gülle Atma il ikincisi, Kros Küçük Erkekler il birincisi, Kros Küçük Kızlar il ikincisi, Kros Küçük Yıldızlar il ikincisi olmuştur.  Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimizi tebrik Ederiz.