AKSARAY / MERKEZ - Hacı Cumali Uğur Ortaokulu

Ekm

Okulumuzun öğrencileri öğretmenlerimiz rehberliğinde kitap fuarına giderek fuar alanını gezdiler.

Ekm

Okulumuza Şampiyonluk Kupası kazandıran öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Atletizm İl Şampiyonu olan okulumuz öğrencilerini tebrik ederiz.

May

"18 Mayıs Dünya Müzeler Günü"nde okulumuz 5/B sınıfı öğrencileri Aksaray Müzesi'ne ziyaret gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz müze araştırmacılarından Abdurrahman Coşkuner'in sunumuyla Aksaray'da yaşamış medeniyetler, Aksaray'ın tarihi mekanları ve Aksaray'ın turizm potansiyeli hakkında birtakım bilgiler edindiler.

Kas

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz törende, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 84. yılında saygı ve minnetle anıldı. Saat 09:05'te başayan siren sesiyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Öğrencilerimizin Atatürk ile ilgili yazı ve şiirlerini okumasıyla anma programımız sona erdi.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılı coşkuyla kutlandı. Törene, tüm şehitlerimize saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Görevli öğrencilerimiz yazı ve şiirlerini okudu. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri için Dr. Firuz Fevzi ve Dr. Hüseyin Tuğcu bir söyleşi gerçekleştirdiler. Kendilerine bu etkinlikten dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programı yapıldı.Programı hazırlayan Melek AKBEY öğretmenimize , emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.